Frank Belt

Published by Beheerder on

Foto: Willy Sybesma

Verhalen wekken de verbeeldingskracht. Of je er nou naar luistert of ze zelf vertelt, ze openen werelden en mogelijkheden die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Rode draad in al wat ik doe is mijn enthousiasme voor die verbeeldingskracht van verhalen.
Dat enthousiasme wil ik graag met je delen!

Biografie

Achttien jaar lang was ik leerkracht en later ook ambulant begeleider in het regulier en speciaal basisonderwijs. Daar heb ik ook de kracht van het vertellen ontdekt en ik besloot een opleiding te gaan volgen aan de Vertelacademie. Sinds 2009 verzorg ik onder de naam Op Verhaal vertelvoorstellingen en vertelworkshops door heel het land, van school tot theater, van vrouwenvereniging tot festival.

Met een nog steeds kloppend onderwijshart wil ik de kracht van verhalen terugbrengen in de klas. Tot plezier van leerlingen én leerkrachten. Samen genieten van de verhalen die we vinden. Samen ontdekken hoe verhalen een plek kunnen krijgen in wat je al doet op school. Samen je verbeeldingskracht laten groeien.

Het handvat is er. In 2018 dacht en schreef ik mee aan ‘Verdwalen in Verhalen’, het succesvolle boek over vertellen met kinderen. Ik kan je naar je toe komen met dit boek in de hand of we maken samen een programma op maat. Ook coaching in het verhalen vertellen van leerkrachten, teams of leerlingen behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten? Kijk op de website van Frank: Op Verhaal

Facebook
LinkedIn
Instagram